Ada Masalah Jerawat Lebih Dari 3 Tahun ke Atas?

Penat dah tukar-tukar skincare tapi masalah belum selesai.

  • Lepas beberapa bulan berhenti pakai produk, jerawat naik balik, di tempat yang sama.
  • InsyaAllah, saya ada penyelesaian untuk anda.
  • Ada satu tumbuhan ini mampu merawat jerawat dari 'akarnya' melalui proses "OVERHAUL USUS"
  • Anda BOLEH bebas jerawat batu dalam masa 30-45 hari dari sekarang!

Hi, Saya Zarif. Give the page a personal touch by adding your image below and introducing yourself with a short sentence.

Lepas Lebih 5 Tahun 'Try and Error' Guna Pelbagai Produk, Baru Saya Faham Apa Yang Saya Buat Selama Ini Salah !

Bayangkan sepanjang lebih 5 tahun, dah berapa banyak duit saya habis. Dah macam-macam produk saya sapu kat muka. 

Pencuci muka, krim kecutkan jerawat, minyak vitamin E, sabun jerawat, supplemen, set skincare, ubat homopathy dan mungkin ada yang saya tak sebut sebab dah tak ingat. Dah lama sangat.

Cara tradisional pun saya pernah cuba. Tumbuk kayu manis campur dengan madu kemudian sapu kat muka. Tapi sebab susah dan leceh, saya buat sekali dua je.

Ada juga beberapa kali saya jumpa doktor pakar kulit di kawasan Jalan Tar, KL. Saya dapat pencuci muka dan 2 jenis krim + ubat untuk makan. Alhamdulillah, kulit saya masa tu dah makin ok tapi sebab tak ada bajet, saya tak teruskan. Selepas satu jangka masa, jerawat mula naik balik.

Saya sibuk guna produk untuk luaran tapi tak faham pun tentang badan sendiri. Ini silap saya dulu.

Bila Ada Masalah Jerawat, Ramai Orang Akan Cari Jalan Penyelesaian Pantas

Sapu gel jerawat dan guna skincare (cleanser, toner, day cream dan night cream) ataupun guna produk jerawat yang banyak kat pasaran, sama macam saya dulu. Dengan harapan jerawat cepat kecut sebab esok nak kena kerja!

Saya faham wanita seperti anda yang bekerja office hour 9-5 petang, selalu jumpa client, meeting dengan boss, masuk kelas mengajar student kolej atau universiti, cikgu sekolah atau apa sahaja kerja anda,

Jerawat jadi mimpi ngeri. Anda rasa down bila berdepan dengan orang lebih-lebih lagi kawan pejabat. Rasa tak confident langsung. Malu. Tak tahu nak letak muka kat mana. Azabnya hanya Tuhan yang tahu.

Tapi yang lebih membuatkan anda stress bila anda masuk pejabat, kawan anda tegur kenapa muka anda makin teruk. Malah kawan pejabat yang tak pernah tegur anda selama ini tiba-tiba tegur anda!

Membuatkan anda bertambah down, malu dan rendah diri. Esok nak kena kerja tapi anda rasa macam tak nak bangun tidur.

Bila hujung minggu, kalau boleh tak nak keluar rumah, nak duduk terperap je dalam bilik walaupun kawan ajak keluar tengok wayang.

Nak selfie pun malu sebab rasa buruk kalau nak upload kat facebook.

Cuba Anda Bayangkan Kalau Anda Berjaya Bebas Jerawat Batu,

  • Anda dah boleh selfie dengan kawan-kawan.
    Anda dah tak malu nak selfie dengan kawan-kawan. Bila tengok balik gambar tak ada lah nampak jerawat. Gambar pun cantik.
  • Anda lebih yakin dengan diri sendiri. Self esteem meningkat.
    Anda lebih confident bila jumpa client, meeting dengan boss dan keluar dengan kawan-kawan. Tak perlu rasa malu bila nak keluar rumah. Anda bebas dari pandangan sinis orang sekeliling.
  • Anda happy sebab kawan tegur anda semakin cantik.
    Kawan pejabat tegur kulit anda makin flawless. Semua nak tahu rahsia anda. Anda rasa diberi perhatian.
  • Anda lebih yakin untuk berfesyen.
    Anda boleh pakai apa sahaja baju, tudung dan fesyen terkini sebab kulit muka anda yang makin cantik buatkan anda lebih yakin untuk berfesyen.

Tapi Bagaimana? Saya Dah 'Giveup'. Duit Dah Banyak Habis Beli Produk Tapi Masalah Tak Selesai Juga

Saya faham. Berapa banyak produk di luar sana yang janjikan 'instant result'. Kita terpengaruh sebab nak kesan cepat. Nak cepat-cepat kecutkan jerawat.

Tapi kalau anda ada di sini sebab nak cari produk yang boleh beri kesan cepat macam produk lain kat luar sana, sini bukan tempatnya.

Dah bertahun-tahun ada masalah jerawat tapi nak hilangkan dalam masa 7 hari? Maaf, mungkin saya tak dapat bantu anda.

Tapi jika anda boleh bersabar selama 30 hari hingga 45 hari untuk anda bebas jerawat batu yang dah lama mengganggu hidup anda, InsyaAllah saya boleh bantu.

Teruskan bacaan sehingga habis. Fahamkan kenapa jerawat naik dan apa penyelesaiannya.


Kulit Berjerawat Tandanya Ada "Something Wrong" Dengan Badan Anda

Analoginya begini.

Laptop anda ada masalah overheating. Panas melampau lepas on 2-3 jam.

Anda beli kipas kecik, halakan ke laptop untuk kurangkan panas.

Tapi sebenarnya masalah graphic card buatkan laptop anda overheat. Kalau tak repair cepat-cepat, nanti laptop tak boleh on.

Overheat hanya simptom akibat dari masalah graphic card. Sama juga macam jerawat. Sebagai warning ada masalah dengan sistem badan.

Masalah graphic card = punca kenapa laptop panas. Apa pula punca jerawat naik?

Bukan Salah Anda Kalau Anda Tak Tahu Sebab Tak Ada Orang Nak Beritahu Anda

Lepas dah habis banyak duit cuba macam-macam, baru ada orang beritahu saya apa yang saya buat sebenarnya salah.

Saya masih ingat lagi ketika saya hadir program usahawan pada tahun 2014, berkampung selama sebulan di Hotel Brisdale.

Di situ saya kenal dengan kawan baru, Am.

Dia sebelum ini ‘acne sufferer’. Cerita dia lebih kurang macam saya tapi dia lebih bernasib baik sebab dia dah bebas jerawat batu. 100%. Alhamdulillah.

Kalau tengok muka dia sebelum ni, memang agak teruk.

Lepas dengar dia explain, tengok live demo dan jumpa beberapa orang (juga kawan dia yang pernah ada masalah jerawat kronik), saya makin percaya dan yakin untuk ikut cara Am.

Apa Yang Saya Belajar Dari Am, Jika Serius Nak Bebas Jerawat Batu, Proses Overhaul Usus Jadi Keutamaan No. 1

Bukan guna produk luaran semata-mata. Saya tak kata tak perlu pakai produk macam skincare tapi perkara paling utama ialah cuci usus untuk buang segala toksin dari badan.

Bila saya faham cuci usus tu penting untuk dapatkan kulit cantik, saya fokus dulu untuk proses detoxification sebelum pakai produk lain.

Penting Sangat Ke Nak "Overhaul Usus"?

"Perut adalah tempat bermula pelbagai penyakit"

Anda tahu tak, setiap makanan, minuman dan udara yang masuk ke dalam badan kita sebenarnya mengandungi toksin?

Atau bahasa kasar, racun!

Bayangkan tiap-tiap hari anda makan tanpa gagal (bulan puasa pun, malam tetap makan) sehingga umur anda sekarang, katakanlah 25 tahun, dah berapa banyak anda makan dan berapa banyak toksin yang terkumpul dan melekat dalam perut tapi tak pernah dibuang?

Situasi bertambah teruk dengan gaya hidup moden yang kurang bersenam dan sistem perkumuhan yang kurang efektif yang sememangnya penting untuk buang toksin keluar dari badan.

Dalam zaman serba moden, memang susah nak elak bahan-bahan bertoksin sebab ia ada di mana-mana.

  • DALAM makanan
  • DALAM MINUMAN
  • UDARA

Lebih-lebih lagi kalau hidup di kawasan bandar, hari-hari sedut udara kotor dari asap kenderaan, asap rokok, asap kilang dan pembakaran terbuka.

Akibatnya, toksin-toksin tadi berkumpul dalam saluran usus. Bila tidak dibuang dengan sempurna dan terlalu lama terperangkap dalam badan, ia akan jadi racun kepada badan. Hasil dari pengumpulan toksin dalam usus, menyebabkan masalah kulit terutamanya jerawat dan kulit kusam!

Bila toksin tak dapat keluar, muka anda yang cantik yang jadi mangsa.

Penyelesaiannya, buang toksin > usus bersih > kulit cantik > anda happy.

Apa Manfaat Yang Anda Dapat Selepas Cuci Usus?

Usus anda semakin bersih dari sebelumnya dan toksin dalam badan makin berkurangan.

Kulit anda lebih bersih, sihat dan berseri-seri sehingga kawan-kawan anda pun perasan.

Jerawat makin berkurangan dan sembuh sepenuhnya. Jerawat besar dah stop naik.

F.E.P.S

  • Create a nice list of points here.
    What are the points about? Anything you want. This could be a summary of the page so far, for example (remember those scanners?).
  • Make your content easy to digest.
    You can think of the layouting/formatting task on a sales page in this way: the goal is to present nice, appetizing, bite-sized morsels for your reader. Don't hit them over the head with big words or long paragraphs. Make it easy and fun to experience your sales page.
  • Once you know this, you'll want my product.
    That's the result you should aim for with your content. Once your reader understands the story and all the points you've made, they will truly understand the value of your product (or service, or whatever you're selling).

Nak Tak Saya Tunjukkan Cara Yang Betul Untuk Memulakan Proses Detoxification?

Supaya anda tidak berteka-teki sama ada cara anda betul ataupun tidak. Dan supaya anda tidak membazir masa, duit dan tenaga cuba sesuatu yang belum pasti.

Sebenarnya cara paling efektif ialah menggunakan produk berasaskan tumbuhan alami yang memang dah terbukti berkesan dan telah digunakan sejak sekian lama (dari Tamadun Mesir Purba) untuk kecantikan kulit dan kesihatan secara keseluruhan.

Tumbuhan Alami Yang Saya Maksudkan : ALOE VERA

Kenapa Aloe Vera?

Aloe vera memang dah terkenal di kalangan orang Malaysia lebih-lebih lagi untuk kecantikan kulit.

Tapi banyak lagi rahsia aloe vera yang kita tak tahu dan mungkin tak sedar sebab kita dah terbiasa dengan produk skincare yang berlambak di pasaran.

Aloe vera sebenarnya antara tumbuhan perubatan tertua yang diketahui untuk kegunaan manusia.

Bila mencari alternatif perubatan, carilah yang ada sejarah dari tamadun yang lepas. Maksudnya telah digunakan oleh manusia terdahulu untuk menjaga kesihatan dan kecantikan.

Dan kaedah penyembuhan Aloe Vera telah diturunkan sepanjang abad dan muncul sepanjang sejarah dengan banyak case study tentang nilai perubatannya.

​Jadi, kita cuma ikut apa yang telah tertulis dalam sejarah sebab dah terbukti baik untuk manusia dan penggunaan pure Aloe Vera memang selamat sebab ia tumbuhan alami, bukan produk hasil campuran bahan-bahan yang 'dibuat' oleh manusia.

Antara manfaat Aloe Vera ialah :

1

Gel dari pokok Aloe Vera boleh diminum untuk membersihkan kekotoran dalam badan secara lembut.

2

Jika disapu, gel Aloe Vera mampu menyembuhkan kulit bermasalah seperti jerawat dan akan mengaktifkan sel kulit untuk melepaskan toksin. Selain memberi kelembapan, Aloe Vera tidak akan menyebabkan liang roma tersumbat, memberi kulit ruang untuk bernafas, tidak seperti produk lain.

Memperkenalkan ...

FOREVER ALOE VERA GEL* (100% Stabilized)

5 kelebihan Forever Aloe Vera Gel untuk manfaat usus dan kesihatan kulit.

  1.  Kaya dengan saponins (buih semulajadi) yang bersifat antiseptik. Ia bertindak seperti ‘sabun’ untuk cuci toksin yang melekat di celah-celah dinding usus. Dibantu dengan minum air yang mencukupi, toksin dibawa keluar dari badan melalui peluh, air kencing atau air besar.
  2. Kuasa Lignin dalam Aloe Vera. Menjadikan Aloe Vera mempunyai kuasa penembusan yang tinggi yang mampu membawa nutrisi jauh ke dalam kulit dan sel. 
  3.  Makanan Sel untuk kesihatan badan. Sebab dalam Aloe Vera ada lebih 200 nutrisi termasuk vitamin dan mineral sebagai makanan sel. Dengan sifat lignin, ia dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif.
  4.  Bersifat antivirus, antikeradangan, antioksida dan antibakteria. Membantu untuk mengurangkan jerawat batu yang bernanah.
  5.  *Aloe Vera yang distabilkan 100% menggunakan teknologi yang telah dipatenkan. Segala khasiat dan nutrisi dalam aloe vera masih kekal (fresh) seperti baru dipetik dari pokok.

Ketulenan Forever Aloe Vera Gel diiktiraf oleh Majlis Sains Aloe Antarabangsa 

100% organik. Tiada baja kimia @ racun perosak digunakan.

Enter your text here...

Enter your text here...

Apa kata pengguna Forever Aloe Vera Gel yang lain

John Doe UI/UX Designer

“Social proof comes with customer testimonials.”

“Customer testimonials are a powerful conversion element. Display them here to demonstrate that your product has many customers and that those customers are very happy with their purchase.

We like to do what many others have done already. There's safety in numbers. Testimonials can be used to give your visitor that sense of safety."

Shane Melaugh
- Job Title

“Here's what the perfect testimonial looks like...”

“The perfect testimonial looks a lot like this one: it has a heading (this shows the best part of the testimonial), one or two paragraphs of text, an image, a name and (optionally) a role to go along with the name. Also note the use of quotation marks in the testimonial text.”

Samantha Allen
- Job Title or Role
John Doe UI/UX Designer
John Doe UI/UX Designer

“Can you ever have too many testimonials?”

“It's a fair question: can you have too many testimonials?

The answer is: you can, but the problem is usually not the amount but the quality of the testimonials. If you have good, enthusiastic and real testimonials that mention specific details and benefits, don't shy away from adding 10, 15, 20 or even more to the page.

Just don't add a ton of boring or generic testimonials.”

Shane Melaugh
- Job Title or Role

Pakej Total Overhaul : Program 8 Hari ALOE 8

Apa dia Aloe 8? Aloe 8 ialah program 8 hari untuk anda yang perlukan total detox usus yang dah lama tak 'dicuci'. Anda perlukan 8 botol Aloe Vera Gel selama 8 hari. Kenapa perlukan sehingga 8 botol Aloe Vera Gel?

Luas permukaan usus kecil ialah sebesar 1 gelanggang tenis. Agaknya berapa banyak sabun diperlukan untuk cuci 1 gelanggang tenis? Mesti banyak kan. Sama konsepnya dengan Aloe 8. Kita minum 8 botol Aloe Vera Gel selama 8 hari untuk betul-betul 'cuci' usus kecil yang besarnya seluas gelanggang tenis.

100% Satisfaction Guaranteed

Secure
Payment

Kenapa perlu minum 1 botol 1 hari?

Program Aloe 8 ni bukan saya yang suka-suka buat tapi nutritionist dah buat kajian.

Aloe 8 telah direka khas untuk 'cuci' usus secara keseluruhan supaya usus betul-betul bersih dan dapat baiki bahagian usus yang telah rosak sebab racun toksin. 1 botol 1 hari mampu 'cuci' usus secara total. 

Ibarat kalau cuci baju, lepas dah betul-betul bersih baru kita sidai kan? Berapa banyak sabun diperlukan untuk 2 kilogram baju supaya baju bersih sepenuhnya? Begitu juga dengan usus kita.

Lepas dah betul-betul cuci, baru boleh buat maintenance. 1 botol Aloe Vera untuk 1 bulan dah mencukupi. Kenapa perlu maintenance?

Ibaratnya selepas overhaul enjin kereta, setiap 5000KM kena servis kereta seperti tukar minyak hitam sebagai maintenance supaya tak rosak lagi.

Lagi Testimoni dari pengguna sebenar Forever Aloe Vera Gel

John Doe UI/UX Designer

“Keep displaying testimonials for social proof.”

“Here, we have a second testimonials section, right after the purchase section. Now that we've asked the reader to pull the trigger, they might feel some resistance and testimonials can help reassure them.”

We like to do what many others have done already. There's safety in numbers. Testimonials can be used to give your visitor that sense of safety."

Shane Melaugh
- Job Title or Role

“Pick the right kinds of testimonials to show here...”

“If you have any testimonials that include stories of how a customer had some doubts about your product, but was then won over by the high quality, your friendly support etc. those are perfect for displaying in this area of the sales page.”

Samantha Allen
- Job Title or Role
John Doe UI/UX Designer

Zarif Aziz

Siapa Saya?

Sama seperti anda yang dahulunya sentiasa tercari-cari penyelesaian untuk masalah jerawat batu yang buatkan saya suka picit jerawat sehingga terpancut isi jerawat dan sebabkan parut.

Saya percaya saya boleh bebas jerawat macam orang lain. Sehingga saya terjumpa Aloe Vera Gel yang unik. Dan sampai sekarang saya kurang percaya produk jerawat yang menjanjikan kesan yang cepat seawal 7 hari. Jika kita mampu bersabar selama bertahun-tahun ada jerawat di muka, apalah sangat untuk bersabar 2-3 bulan untuk proses rawatan total.

"Aloe 8 ni mahal la. Produk lain murah je"

Saya faham kalau anda rasa begitu sebab memang betul pun mahal kalau banding dengan produk lain.

Tapi sebenarnya tak adil nak banding antara Aloe 8 dengan produk lain sebab Aloe 8 ialah program total overhaul usus, khas untuk anda yang langsung tak pernah cuci usus. Kita nak rawat masalah jerawat dari akarnya. Produk sapu yang harga bawah RM100 hanya untuk luaran sahaja.

Jika selama ni anda dah berhabis banyak duit beli macam-macam produk, mungkin beribu tapi hakikatnya anda masih mencari produk baru dan kos rawatan makin meningkat. Aloe 8 mampu jimatkan duit anda untuk jangka masa panjang.

Yang paling penting, dengan usus yang semakin bersih dan racun toksin makin berkurangan dalam badan, kesihatan anda juga makin bertambah baik. Berapa harga yang anda sanggup bayar untuk hidup tenang tanpa penyakit?

Dan saya yakin ia tak ternilai dengan wang ringgit. Setuju?

"Lepas dah habis Aloe 8, kena minum Aloe Vera Gel lagi ke?"

Sepanjang 8 hari program Aloe 8, anda akan melalui proses recover. Ketika ini anda perlu minum air yang mencukupi untuk bantu toksin keluar dari badan.

Selepas itu, untuk maintenance cuma perlukan 1 botol Aloe Vera untuk 1 bulan. Tapi ia adalah pilihan. Nak minum ataupun tak, terpulang.

Cuma cuba anda bayangkan, kereta baru pun kena buat maintenance setiap beberapa bulan (atau setiap beberapa ribu KM) supaya enjin kereta berjalan lancar tanpa masalah. Supaya tak ada major problem.

Apatah lagi usus manusia yang bekerja setiap hari untuk proses makanan. Kan?

"Saya takut lah lepas minum Aloe Vera ni tak ada kesan"

Ramai orang ada perasaan risau dan takut kalau tak berkesan macam testimoni yang dah berjaya.

Sebab sebelum ni anda dah pernah beli macam-macam produk tapi kecewa dengan result. Betul?

Saya pun sama macam anda. Yelah risau jugak kan.

Yang membuatkan saya yakin ialah bukan sekadar testimoni tapi saya faham dengan jelas bagaimana 'pure' Aloe Vera bertindak dalam badan untuk cuci usus dan buang toksin. Maksudnya, kita membeli sesuatu kerana faham dengan ilmu. Bila dah faham, lebih mudah kita buat pilihan.

'kajian pasal tukang bedah'

​Lagi satu, berapa cepat Aloe Vera bertindak dalam badan bergantung kepada individu. Ada yang cepat (lepas minum 1 botol pun dah rasa kesan) dan ada yang lambat. Banyak faktor yang mempengaruhi. Beri masa kepada badan anda untuk Aloe Vera bertindak balas.

Tu sebab saya tak galakkan untuk mereka yang tak pernah langsung 'overhaul' usus, hanya cuba 1 botol Aloe Vera sahaja. Takut tak berkesan, saya juga yang dipersalahkan.

Apa beza Aloe 8 dengan produk lain di pasaran?

Aloe 8

  • Program total detox untuk cuci usus secara menyeluruh.
  • Aloe vera yang digunakan adalah yang terbaik : 100% stabilized dan telah diiktiraf sebagai tulen oleh organisasi pihak ke-3.
  • Bila usus dah bersih, nutrisi dari suplemen boleh diserap dengan baik oleh usus. Sifat lignin dalam aloe vera bantu bawa nutrisi ke dalam sel.

Produk jerawat lain

  • Kebanyakannya untuk kegunaan luaran sahaja bukan untuk rawatan dalaman.
  • Jika menggunakan aloe vera, adakah ia telah distabilkan supaya khasiat aloe vera dikekalkan? Betul-betul tulen dan tidak dicampur air?
  • Jika suplemen tambahan, adakah ia mampu diserap dengan sempurna oleh badan sedangkan usus tersumbat dengan toksin?

Anda masih lagi ragu-ragu nak buat keputusan?

Ok. Jadi sekarang anda pun dah tahu bagaimana Aloe Vera Gel boleh bantu anda bebas jerawat batu. Dan bagaimana Aloe Vera Gel dah bantu ramai orang hidup lebih sihat dan lebih bermakna.

Saya juga dah tunjukkan anda bukti dan testimoni dari pengguna Aloe Vera Gel.

Saya juga sekarang bebas jerawat batu asbab dari Aloe Vera Gel dan saya pasti anda juga boleh dapatkan result yang sama seperti ramai lagi pengguna lain.

Dan ini realiti yang saya dan anda juga tahu. 12 bulan dari sekarang tak kira apa yang anda buat, suka ke tak suka, bulan tu pasti datang juga.

Soalannya, dekat mana anda nak berada masa tu? Sama macam sekarang atau kulit licin bebas jerawat?

Dan itu pilihan yang anda perlu buat... Hari ini... Sekarang.

Anda sekarang mungkin dalam dilema. Tak tahu nak ambil jalan yang mana satu. Kiri… jalan yang sama anda jalan sekarang. Kanan… jalan yang tak ramai orang pilih. Jalan kanan bukan jalan yang lebih susah, tapi berbeza.

Keputusan anda untuk memilih jalan yang betul akan menentukan siapakah anda 12 bulan dari sekarang.

Here's a "What You Get" Section (Plus the Second Call to Purchase)

  • Vivamus sit amet lacus eu odio lacinia efficitur venenatis quis tellus. Ut eget
  • Sed egestas diam vel iaculis dapibus.
  • Fusce tortor lorem, fringilla et tortor
  • Pellentesque non facilisis purus, id
  • Facilisis purus, id lorem ipsum ultrices
  • Ultrices erat nubia nostra himenaeos.

100% Satisfaction Guaranteed

Secure
Payment

100% Satisfaction Guarantee

You are fully protected by our 100% Satisfaction-Guarantee. If you don't get [a specific benefit that your product promises] by [a specific span of time in which you guarantee your product to yield results], just let us know and we'll send you a prompt refund.

Frequently Asked Questions

Why add an FAQ section like this?

How about adding a contact link?

What about exit intent lightboxes?

What questions belong here?

Have you tried a chat widget?

Answer questions, save space.


P.S.:: Welcome to the post script section of the page. You can have one or several of these. This part is all about loss aversion. Here is where you can remind your reader that if they don't jump on this opportunity right now they will be missing out.

After the post scripts, use the link below to link to your purchase section or the checkout page.

Yes, I want to start getting [benefit] now!