Jika anda seorang wanita berumur 24-35 tahun,

Dah lama ada masalah jerawat (3 tahun ke atas) dan sebelum ni dah cuba 2-3 jenis skincare @ produk jerawat (mungkin lebih) tapi lepas beberapa bulan berhenti guna, jerawat naik balik (malah mungkin lagi teruk dari sebelum ni)

Penyelesaian ini KHAS untuk anda

Ada satu tumbuhan ini mampu merawat jerawat dari 'akarnya' melalui proses "OVERHAUL" usus dan anda boleh bebas jerawat batu dalam masa 30-45 hari dari sekarang!

Tapi saya minta maaf, penyelesaian ini bukan untuk anda kalau ...

Jerawat anda hilang dalam masa 7 hari lepas pakai sabun jerawat @ produk jerawat.

Jerawat anda dah sembuh selama-lamanya. Tiada masalah jerawat naik kat tempat yang sama.

Jerawat dah tak naik kat muka walaupun dah berhenti guna produk.

Jika anda bukan dalam 3 golongan di atas, InsyaAllah saya boleh bantu anda. Bagaimana? Teruskan bacaan sehingga habis.

Wanita seperti anda yang bekerja office hour 9-5 petang, selalu jumpa client, meeting dengan boss, masuk kelas mengajar student kolej @ universiti, cikgu sekolah atau apa sahaja kerja anda,

Jerawat jadi mimpi ngeri. Anda rasa down sangat bila berdepan dengan kawan office. Confident level memang down. Tak tahu nak letak muka kat mana. Azabnya hanya Tuhan yang tahu.

Bayangkan, dulu muka anda flawless, licin bak puteri tapi

mungkin disebabkan anda tersalah pakai produk ataupun

anda gatal tangan tukar skincare atau

anda sendiri pun tak tahu jerawat naik sebab apa (jerawat naik sejak remaja)

Akibatnya muka naik jerawat besar. Bila picit ada nanah dan keluar bisa kuning. Muka rasa gatal-gatal dan rasa pedih bila nak basuh muka. Jerawat pulak makin teruk bila guna produk tertentu.

Tapi yang lebih membuatkan anda stress bila anda masuk pejabat, kawan baik anda tegur kenapa muka anda makin teruk. Malah kawan ofis yang tak pernah tegur anda selama ini pun tegur anda.

Membuatkan anda bertambah down, malu dan rendah diri. Esok nak kena kerja tapi anda rasa macam tak nak bangun tidur.

Bila hujung minggu, kalau boleh tak nak keluar rumah, nak duduk terperap je dalam bilik walaupun kawan ajak keluar tengok wayang.

Nak selfie pun malu sebab rasa buruk kalau nak upload kat facebook.

Ini kisah saya ...

Dulu saya pun ada masalah jerawat sama macam anda. Lebih 5 tahun tapi rasanya lebih lagi.

Masa zaman kolej matrikulasi, jerawat mula teruk. Berlarutan sampai saya masuk universiti hingga saya bekerja. Jerawat sekejap ok, sekejap teruk balik.

Masa zaman kolej, ada sekali saya bergambar dengan kawan satu kelas.

Bila saya tengok semula gambar tu, memang jelas jerawat batu kat muka saya. Hmm.

Pernah lalui perkara yang sama macam saya?

Saya dah cuba '1001' cara nak hilangkan jerawat ...

Sebenarnya dah macam-macam produk saya sapu kat muka dan dah banyak duit saya habiskan kat farmasi dan store yang jual produk kecantikan.

Pencuci muka, gel @ krim untuk kecutkan jerawat, minyak @ krim vitamin E, sabun jerawat, supplement, set skincare, ubat homopathy dan mungkin ada yang saya tak sebut sebab dah tak ingat. Dah lama sangat.

Even cara tradisional pun saya pernah cuba. Tumbuk kayu manis campur dengan madu kemudian sapu kat muka. Hehe. Tapi sebab susah dan leceh, saya buat sekali dua je.

Google jadi kawan baik. Dari satu website ke website yang lain. Sampai la saya beli satu ebook yang ajar langkah demi langkah untuk hilangkan jerawat.

Cuma untuk ikut langkah-langkah yang diterangkan dalam ebook tu, saya kena beli beberapa produk yang dicadangkan. Sebab saya dah percaya, saya order je.

Bayangkan, dah berapa banyak duit saya habis kat situ. Tapi masalah masih belum selesai. Mungkin silap saya jugak sebab tak ikut betul-betul apa yang diajar dan tak konsisten.

Ada beberapa kali saya jumpa doktor pakar kulit di kawasan Jalan Tar (KL). Kulit saya masa tu dah makin ok tapi sebab tak ada bajet, saya tak teruskan. Selepas satu jangka masa, jerawat naik balik.

Kadang-kadang rasa give-up. Sampai satu masa, saya dah tak kisah sangat.

Bayangkan lepas anda berjaya bebas jerawat batu ...

Anda dah tak malu nak selfie dengan kawan-kawan. Bila tengok balik gambar tu tak ada lah nampak jerawat. Gambar pun cantik.

Kawan pejabat tegur kulit anda makin flawless. Semua nak tahu rahsia anda. Anda rasa diberi perhatian.

Anda rasa lebih tenang dan gembira sebab impian anda nak miliki kulit cantik macam orang lain dah tercapai.

Tak perlu fikir banyak kali bila kawan ajak keluar tengok wayang. Terus angguk setuju.

Anda akan lebih yakin bila nak jumpa client ataupun meeting dengan boss.

Lebih yakin bila masuk kelas dan mengajar kat depan student.

Bukan salah anda pun sebab tak ada orang nak beritahu anda apa yang betul dan apa yang salah / apa yang anda buat selama ini salah.

Selalunya bila ada masalah macam ni, ramai orang akan cari jalan penyelesaian pantas. Sapu gel jerawat dan guna skincare (cleanser, toner, day dan night cream) ataupun guna produk jerawat yang banyak kat pasaran.

Betul. Cara anda tak salah tapi berapa ramai yang salah pilih produk sebab tak sesuai dengan kulit anda yang lembut tu.

Kebanyakan produk ada chemical berbahaya buatkan kulit makin menipis atau ada bahan yang buatkan kulit kita alergik.

Ye betul, pada mulanya ia berkesan tapi lepas beberapa bulan anda berhenti guna produk, jerawat mula naik balik.

Pernah terfikir kenapa jadi macam ni?

Selepas 'a few years of struggle and hardship' , saya temui jalan keluar ...

Saya masih ingat lagi ketika saya hadir program usahawan pada tahun 2014, berkampung selama sebulan di Hotel Brisdale dan di situ la bermulanya harapan baru untuk saya.

Bukan sebab saya belajar pasal bisnes. Itu cerita lain.

Di situ saya kenal dengan kawan baru, Am.

Dia sebelum ini ‘acne sufferer’. Cerita dia lebih kurang macam saya tapi dia lebih bernasib baik sebab dia dah bebas jerawat batu. 100%.

Kalau tengok muka dia sebelum ni, memang agak teruk. Tapi sekarang tak lagi.

Lepas dengar dia explain, tengok live demo dan jumpa beberapa orang (juga kawan dia yang pernah ada masalah jerawat), saya makin yakin dan percaya untuk ikut cara dia dan juga apa yang dia consume.

Selepas 'a few years of struggle and hardship' , saya temui jalan keluar ...

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.